Vriendenloterij

Wist u dat u bij de Vriendenloterij kunt meespelen voor OBK? Een lot in de Vriendenloterij kost slechts 13,75 euro per lot per maand. Daarvan is 6 euro voor OBK, elke maand weer. Dit kan uw club duizenden euro's per jaar opleveren! U maakt zeker kans, er is al eerder een prijs gevallen op een van onze loten.

U kunt zich ook rechtstreeks op de site van de sponsorloterij aanmelden voor een lot.

Dus, koop een lot en steun OBK!

Dubbele winst

U steunt met uw deelname niet alleen OBK, maar u maakt ook kans op alle prachtige prijzen van de Vriendenloterij. Naast alle mooie geldbedragen maakt u wekelijks kans op 200.000 andere prijzen variërend van LCD-tv's tot auto's en van pretparken tot vakanties en de duizenden andere Bingoprijzen.

Winnen is nóg leuker als je het kan delen!

Als jij wint, winnen je vrienden ook!

Meespelen voor jouw eigen favoriete goede doel, club of vereniging!

Je mobiele nummer is je lotnummer!

Loten omzetten

Speelt u al mee in de Vriendenloterij en wilt u met die loten liever OBK steunen? Dat kan! U kunt daarvoor het onderstaande formulier invullen en omzetten aankruisen, of bellen met de Sponsorlijn: 020-6776880, vermeldt dan onze sponsorcode: 300174.

Extra inkomsten

Van ieder lot gaat dan voortaan 6 euro rechtstreeks naar OBK, iedere maand weer! OBK kan deze extra inkomsten erg goed gebruiken! Meldt u zich daarom nu meteen aan als deelnemer. OBK is er blij mee.